Over ‘De Knutselier’

"Doe hubs paeper in dien vot!" 🌶

Dat is Limburgs voor “jij hebt peper in je kont”. Afhankelijk van je inbeeldingsvermogen kan dat vreemd overkomen maar eigenlijk betekent het gewoon dat je weinig tot niet stil zit. 

Mijn naam is Joey van der Beek. Ik ben 29 jaar jong en woon samen met mijn vrouw Tessa, ons zoontje Glenn en onze 2 katten in het mooie dorp Swalmen in Limburg. 

Van kleins af aan ben ik graag creatief bezig. Is het niet met tekenen, dan is het wel met elektronica, computers, Photoshop, zingen, gitaar spelen, schilderen enzovoorts. 

De appel valt niet ver van de boom..🍏

Mijn creatieve trekjes heb ik o.a. van mijn ouders Ton en Carin. Mijn vader is een zanger, gitarist, schilder en tekenaar en in alles wat hij doet is hij steengoed! Samen met mijn vader doe ik al sinds mijn kindertijd veel samen en maken we ook samen muziek (wil je meer hierover weten? Kijk dan eens hier). Mijn moeder Carin is een vrouw die je altijd weet te motiveren om overal het positieve uit te halen en dus ook die drive weet te geven om altijd door te gaan! 

Het is dus vanzelfsprekend dat ik thuis al gauw meekreeg dat je vooral moet ‘proberen’ als je iets wilt leren, en als iets niet lukt: niet moet opgeven. 

In 2014 heb ik mijn vrouw Tessa leren kennen. Zij heeft deze alsmaar groeiende bezigheid van het begin af aan van dichtbij meegemaakt. Steeds vaker kwamen in huis overal de potjes, flesjes, borden, kwasten, verftubes enzovoorts te staan. Overal. Zij heeft mij ontzettend gemotiveerd hier iets mee te gaan doen, and so we did! Tegelijkertijd heeft zij mij ook geholpen met structureren, want rommelig kan ik ook wel zijn als het op mijn hobby’s aankomt. 

Dit alles gecombineerd heeft in 2019 ervoor gezorgd dat het beestje een naam kreeg: ‘De Knutselier!’ (bedacht door vrouwlief <3).

Wat begon als een blog om mijn bezigheden te delen heeft zich ontwikkeld tot iets dat mij eind 2019 liet zien dat mijn werk gewaardeerd wordt en vooral mensen en mijzelf gelukkig maakt. Dat heeft mij doen besluiten om hier meer mee te gaan doen! In de loop der jaren heb ik door veel proberen een redelijke kennis ontwikkeld op basis van elektronica, fotografie, multimedia, handwerk en nog veel andere creatieve bezigheden. 

Ik kan je helpen met gepersonaliseerde producten (in de breedste zin van het woord), Photoshop werk, fotografie en audio/video. 

Over alles dat je op mijn site niet ziet staan, kunnen we altijd even babbelen.