Ophalen bij Ricks Wuts in Swalmen

Omdat ik zelf een gezin en een fulltime baan heb is het niet altijd mogelijk om iedereen aan huis te kunnen ontvangen. Om die reden is het ook mogelijk om je producten af te halen bij ‘Ricks Wuts Doe-Het-Zelf’ in Swalmen. Ricks is een geweldig intelligent persoon met een prachtige nostalgische doe-het-zelf winkel.

Je kunt hier terecht voor een schroefje (ja, 1 schroefje), een extra huissleutel, schoonmaakspullen, gereedschap, verf en benodigdheden en ga zo maar door! Doe-het-zelf met Ricks Wuts.

 

Maar wacht, er is meer!

Voor alle bezoekers van Ricks Wuts geldt: als je tijdens het ophalen van je product iets koopt bij Ricks Wuts, stuur mij dan een foto van je bonnetje. 10% van het aankoopbedrag krijg jij de volgende keer als korting bij je nieuwe product dat je bij mij koopt. Zo helpen we elkaar ook weer! 

Dit is uiteraard volledig vrijblijvend. Je mag ook gerust alleen je pakketje ophalen en even de nostalgie van de winkel bewonderen. 

Dus, bijvoorbeeld..

Je besluit dat je een extra sleutel laat maken, en dat kost €4. Stuur mij dan een foto van je bonnetje. Wanneer je dan de volgende keer weer iets bij mij koopt, krijg je €0,40 korting! En hier zit geen limiet aan. 

Dus óók wanneer jij bijvoorbeeld voor €100 aan verf koopt, krijg je bij mij €10 korting op je volgende aankoop!

Deze korting is 3 maanden geldig na het ophalen van je product. 

 

Waar, wanneer en hoelaat?

Doe Ricks de groeten! 👋