…heb je koffie gezet? En Gijs een koekje gegeven? Ok!

Gegroet! Wat leuk dat je er bent, en bedankt dat je even tijd vrij maakt!

Mijn naam is Joey van der Beek, ik ben 30 jaar jong en woon samen met mijn vrouw Tessa, peuter Glenn en onze 2 katten Mello en Bibi in Swalmen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn gezin, creatieve uitspattingen, mijn eigen klein bedrijf ‘De Knutselier‘ of het maken van muziek. Eigenlijk altijd wel creatief bezig. 

Op 23 november 2021 gebeurde er iets bijzonders.

Gezin

Jullie professionaliteit en uitstraling is oprecht waanzinnig. Die heerlijke creatieve hands-on mentaliteit, daar voel ik persoonlijk een klik. Als jullie het hebben over die creatieve duizendpoot die zowel met kabeltjes, camera’s en computers speelt, dan denk ik: that’s me!

Het maken van video’s, foto’s, graphics en podcasts?

Mijn aandacht heb je, want dat vind ik supertof om te doen. Al van kleins af aan ren ik met de camera’s op en neer. Documenteren is altijd al een passie geweest. Ik heb dit vooral hobbymatig gedaan, tot een kleine 2 jaar terug. 

Bij mijn huidige werkgever werk ik sinds begin 2021 deels als videograaf. In deze functie draag ik zorg voor opnames voor en bij onze klanten, live-events met meerdere (online) sprekers, voice-overs, instructievideo’s en webinars.

Video’s (en foto’s) maken vond ik altijd al leuk. Het bedenken, vastleggen en monteren van een idee of verhaal, dat is fantastisch!

Hier kun je een aantal video’s uit mijn portfolio bekijken.

Fotografie en fotobewerking

Dit is een kleine selectie uit mijn fotografie portfolio. Ik ben geen professional, daar ben ik altijd eerlijk in, al vind ik het heerlijk om continu te blijven proberen, leren en creeëren.

Enkele foto’s stammen nog uit het Windows Vista tijdperk, vandaar dat de resolutie misschien niet helemaal optimaal is. 

Techniek, daar mag je mij voor uit mijn slaap halen! 

Je maakt mij gelukkig met een doos vol kabels, daar kan ik goed mee overweg. Mijn drone, spiegelreflex- en videocamera’s gebruik ik vrijwel altijd handmatig zodat ik de juiste sluitersnelheid, diafragma en ISO waarden gebruik en voorkom dat er ongewenste veranderingen gebeuren. 

Voor montage en bewerking van stil en bewegend beeld maar ik o.a. gebruik van Sony Vegas, Adobe Premiere, Photoshop en Davinci Resolve.

Apart van de camera en audio technieken speel ik ook graag met zelfbouw hardware zoals Arduino’s. Hiermee kun je bijvoorbeeld je eigen apparaten programmeren en bouwen. 

Op het werk en privé? Altijd hetzelfde.

Qua persoon ben ik graag toegankelijk, transparant en vriendelijk. Ik zal je altijd vertellen wat er door mijn hoofd gaat, mits dit verantwoord en gewenst is. Dit mag andersom ook, óók met ongezouten kritiek!

Leren doe ik snel, en al helemaal als het over techniek of creativiteit gaat. Met een gezonde dosis Limburgse humor vind ik het prettig om te lachen met mijn medemens, maar heb wel een hands-on mentaliteit, werk graag gestructureerd, doelgericht en zit niet gauw stil. 

Met een kritisch oog op realistische doelen probeer ik graag out-of-the-box te denken, wanneer de situatie dit toelaat. Zo kom je nog eens ergens waar je niet bent geweest. 🙂 

En mijn CV? 

Een portie werkervaring met o.a. klantcontact en coaching. Overigens heb ik bij iedere werkgever wel iets met multimedia kunnen betekenen. Indien gewenst licht ik dit graag toe in een persoonlijk gesprek. 

Verder sluit mijn CV niet helemaal aan bij wat ik écht leuk vind. Soms gaan dingen in het leven niet helemaal volgens het boekje, en zo ging dat bij mij. Pas op latere leeftijd leerde ik dat je ook van een hobby je werk kan maken. Daar ben ik nu hard mee bezig.

Bekijk mijn CV hier. 

Tot slot..

Hopelijk heb ik mijn enthousiasme weten over te brengen. Jullie hebben mij in ieder geval héél enthousiast weten te maken. Ik heb het idee dat jullie een frisse, jonge en vriendelijke organisatie zijn die op hoog niveau hun klanten tevreden weten te stellen. De gedachte om dáár onderdeel van te mogen zijn is waanzinnig motiverend.

Graag kom ik mijn motivatie toelichten onder het genot van een kop koffie, een koekje en iets lekkers voor Ties.
Zo niet: even goede vrienden!

Joey van der Beek
Joey@deknutselier.nl
06 – 46173860